Står man over for at skulle købe en John Deere-traktor i 8030-serien, så får man nu en lille ekstra godbid med i handlen.

Fabrikken i Waterloo, USA, er nemlig begyndt at installere al hardwaren til auto-styring i traktorerne under samlingen uden merpris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ønsker kunden at benytte John Deeres AutoTrac, skal han anskaffe sig en GreenStar Monitor og John Deeres StarFire iTC GPS-modtager.

At traktorerne er klar til selv at overtage styringen betyder, at en kunde med en John Deere 8030-serie kan få demonstreret AutoTrac af en forhandler på kundens egen traktor.

- Autostyring har flere positive aspekter. Blandt andet kan man opnå besparelser på op til 10 procent som følger af reduktion af overlap ved arbejdsopgaver i marken, siger Georg Larscheid, salgschef hos John Deere AMS Europe.

God, bedre, bedst

John Deeres AutoTrac kan fås i forskellige versioner, alt efter hvor stor præcision man har brug for.

SF1 har en nøjagtighed på plus/minus 30 centimeter, SF2 styrer med en præcision på plus/minus 10 centimeter, og skal man have den mest nøjagtige styring af alle, så er det et RTK-system med en nøjagtighed på ned til plus/minus to centimeter, man skal have fat i.