Abonnementsartikel

Nyudviklet on/off-road transportdæk er mere end på vej

Det kan godt gå tjept, selv om det er tungt. Det manifesterer Nordisk Dæk Import i Brørup, som netop har præsenteret en ny hurtigløber til blandt andet store gyllevogne, gødningsspredere og kalkspredere. Nordisk Dæk Import er dansk importør af Alliance-dæk, som har udviklet dækket Alliance 390 on/off-road transportdæk.

- Alliance 390 er en virkelig hurtigløber til de tunge opgaver inden for landbruget. Dækket er bygget på en bomstærk stålradialkonstruktion og klarer store belastninger. Da det samtidig er et high speed-dæk, der må køre op til 70 km/t, er det et oplagt valg til blandt andet dumpere, siger Poul Otto Møller Hansen fra Nordisk Dæk Import.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det nye dæk udmærker sig også ved at have en glimrende selvrensende effekt. Dækket sætter populært sagt et bredt fodaftryk, og det gør det i stand til at bære på blødt underlag. Stor dækvolumen tillader, at man kører med lavt lufttryk, selv når dækket skal bære tung last, og dækket udviser høj stabilitet, også når der virkelig er fart på!

Flere dimensioner på vej

Dimensioner fra 22,5-32” er under udvikling. Nordisk Dæk Import har indtil videre det nye dæk på lager i dimensionerne 600/50R 22,5.164E, 30,5LR32.184D og 800/60R 32.184D.