Abonnementsartikel

Landmænd med egen motorcykler får nu mulighed for en ekstra dimension i deres besøg på Landsskuet i Herning.

Da holdes nemlig for første gang et ”Farmer MC-træf” i dagene 5.-7. juli.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landsskuet vil indrette et specielt hjørne på Landsskue-pladsen forbeholdt landmænd og landmandskoner med egen motorcykel.

- De kan komme gratis ind ved at vise medlemsskortet til Dansk Landbrug og mod at stille "kværnen" op i en samlet præsentation fredag eftermiddag og lørdag formiddag, siger Landsskuets sekretær, Niels Kristian Fruergaard.

Ved siden af motorcyklen får de landmænd, der måtte ønske det, mulighed for at overnatte i telt, når den traditionsrige Landsskuefest fredag er overstået. Det er også planen at opstille et fælles telt, som mc-entusiasterne kan bruge til fælles aktiviteter. 

- Landsskuet er en bred vifte af oplevelser, og vi vil gerne vise de besøgende, at landmænd kan mange ting, og at de bruger deres fritid på meget andet end landbrug, siger Niels Kristian Fruergaard.

Ideen med et ”Farmer MC-træf” er opstået, fordi også mange landmænd i disse år realiserer drømmen om at køre på sin egen motorcykel, og der står rundt omkring mange Harley'er, Honda Goldwing'er og andre flotte "kværne", som landmændene og deres ægtefæller kun bruger i fritiden, mener Landsskue-arrangørerne.