Ticans hangriseprojekt, som blev præsenteret i marts, skal have 300.000 intakte hangrise og 200.000 immunokastrerede hangrise igennem slagterierne.

Ved præsentationen blev der fremlagt et overslag på økonomien for producenterne. Det ser lovende ud, men det er også interessant at vide, hvordan regnestykket ser ud for Tican. For hvordan forventer det Tönnies-ejede slagteri, at det kommer til at se ud med afsætningen af hangrisekød? Det har Hyo talt med konstitueret direktør Steen Sønnichsen om.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.