Abonnementsartikel

Frisk græs på Højager er virkelig friskt. I løbet af kun 10 minutter fra græsset er klippet bliver det læsset af på foderbordet. En skånsom opsamling betyder et højt proteinindhold, ingen tab af foderenheder og ingen snavs i græsset.

Torben Myrup kan sidde ved sit køkkenbord på Højager ved Aars og se græsset gro. En vigtig observation, når 70 procent af foderet til den økologiske besætning består af frisk græs.

I år holder Torben Myrup ekstra øje med græsset. Et vådt og koldt forår i det nordjyske har forsinket græssæsonen. Sidste år høstede han første slæt 10. maj og sidste slæt den 29. november - den dag det begyndte at sne. I år er han endnu ikke kommet i gang med frisk græsfoder, da Bovi besøger ham den 25. april.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.