Abonnementsartikel

Også i 2008 danner Fredericia Messecenter rammen om LIB - fagmessen for maskiner og teknik til landbruget. Det oplyser Landbrugsmaskin-Importørernes Brancheforening (LIB).Datoen er fastlagt til den 13., 14. og 15. november 2008.

2008-udgaven af fagmessen bliver den sjette i rækken af LIB-messer, som siden premieren i 1998 har manifesteret sig som en solid succes. I 2006 var der således fulde huse på udstillersiden og 19.184 besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har helt tydeligt ramt rigtigt med vores grundkoncept, som er at fokusere målrettet på det rullende materiel i landbruget, og at rette mod det danske marked. Udstillerne udtrykker gang på gang stor tilfredshed med kvaliteten og seriøsiteten hos de besøgende fagfolk, og det er netop en specialiseret fagmesses adelsmærke, konstaterer John Arildsen, formand for LIB.

LIB-messerne præsterer besøgstal, der stabilt har lejret sig oppe mellem 18.000-20.000 fagfolk.

- De mennesker, vi gerne vil i tale med, har for længst gjort det til en tradition at sætte kryds i kalenderen ud for LIB.

Besøgende med beskeden relevans giver måske nok mylder i gangene, men afspejler sig ikke i ordrebogen, udtrykker formanden.

Ifølge John Arildsen har LIB etableret sig som et populært forum, hvor man finder/køber nye produkter, følger med i udviklingen, får ny inspiration, finder nye samarbejdspartnere, samt stedet, hvor man i en let overskuelig ramme kan tale med og sammenligne forskellige leverandører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har skabt en succes, som det ville være unaturligt ikke at fortsætte og videreudvikle, konstaterer John Arildsen.