Abonnementsartikel

Tillægget for OUA-produktion er snart halveret, og OUA-kødet sælges ikke længere i Danmark. Har produktionen overhovedet en fremtid?

Forbrugerne køber ikke OUA-grisekød (Opdræt Uden Antibiotika), og producenterne får ikke dækket meromkostningerne, der er ved de særlige forebyggende indsatser, der skal til for at lykkes med OUA-produktionen. Og OUA-grisekød kan tilsyneladende ikke længere købes i Danmark.

Det konstaterer OUA-svineproducent Henning Jakobsen i denne udgave af Hyo, og han synes, det er en skam, at denne specialproduktion ser ud til at være på vej i graven.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.