Abonnementsartikel

Resistens er et stadig stigende problem, flere midler er blevet forbudt eller underlagt skærpede restriktioner, og mangel af nye midler på markedet. Det er faktorer, man som planteavler må forholde sig til, men heldigvis findes der værktøjer, der kan hjælpe med at træffe beslutninger.

Der er meget at holde styr på og viden at sætte sig ind i, før du som planteavler er klar til at bruge de helt rigtige planteværnsmidler i marken. Hvilke regler og restriktioner findes for de forskellige midler, hvad er det optimale middel at bruge i den specifikke afgrøde, hvordan optimeres indsatsen og så videre.

Det er et tidskrævende arbejde, hvis man ikke har et beslutningsværktøj til at hjælpe sig. Heldigvis findes der nogle værktøjer på markedet, der kan hjælpe dig med at spare tid og en del på planteværnsmidlerne.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.