Abonnementsartikel

To af de helt store udstillere inden for landbrugsmaskinbranchen vil fremover være at finde på Agromek.

Det fremgår af udtalelser, som Maskinbladet Online har fået fra MI (Maskinhandler Indkøbsringen) og Kverneland Group Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek matcher nu vores ønsker næsten 100 procent, og det vil være uopdragent overfor vores kunder, hvis de skal gå til to udstillinger inden for 14 dage, erklærer Kristian Jakobsen, administrerende direktør for MI.

MI har derfor besluttet sig for at bakke op om Agromek og vil være at finde på udstillingen fremover i november måned i de lige år, hvor der udstilles markgående maskiner.

- Beslutningen om at skabe en skarpere profil på Agromek samtidig med en flytning til november måned glæder os meget.

- Visionen med det nye Agromek er meget positiv og et stort skridt i den rigtige retning, siger Jesper Smith, administrerende direktør for Kverneland Group Danmark.

Dermed står det klart, at også dette firma vil benytte Agromek som sit indendørs udstillingsvindue – første gang i november 2008.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Overvej situationen

- Situationen omkring de indendørs udstillinger har nu ændret sig så meget, at jeg vil opfordre alle udstillere til at overveje situationen på ny og se på de fremtidige muligheder, lyder opfordringen fra Kristian Jakobsen.

- Vi har fået et koncept, der kan holde i fremtiden, mener han.

Fra Jesper Smith lyder det uddybende:

- Vi tror på, at Agromek med tematiseringen og den tidsmæssige flytning kan skabe et endnu mere interessant og succesfuldt forum af både national som international karakter.

- Et forum, hvor vi ser frem til at bidrage med vores løsninger og ideer, forklarer han.