Abonnementsartikel

Maskinservice København A/S er et nyt selskab i Bay-koncernen, der fra et nyrenoveret værksted på Erhvervsvej i Rødovre vil yde service i hovedstadsområdet. Bag Maskinservice København A/S står Bay Christensen A/S i Rønnede og Bay & Siversen A/S i Roskilde.

Bay & Siversen forhandler og servicerer maskiner og udstyr til have, park, vej og landbrug, mens Bay Christensen importerer, forhandler og servicerer maskiner fortrinsvis til bygge-/anlægssektoren og industriformål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinservice København A/S får en række faste medarbejdere på værkstedet og to udekørende montører. Der bliver ligeledes tilknyttet faste sælgere fra de to firmaer bag Maskinservice København.

- Det har været nærliggende at samle kræfterne i hovedstadsområdet. De to søsterselskaber har i forvejen et meget tæt samarbejde. Ved at skabe en fælles afdeling i hovedstadsområdet, har begge firmaer opnået et fast servicepunkt tæt på kunderne i området, siger Michael Jacobsen, direktør, Bay Christensen.

For at sikre Maskinservice den fornødne kapacitet er der sket en gennemrenovering af alle faciliteterne i afdelingen i Rødovre. Værkstedarealet er udvidet til det tredobbelte og arealerne udenom er øget væsentligt i kraft af overtagelse af en naboejendom.