Abonnementsartikel

Da vores regering ikke har villet lytte til landbruget efter den første store demonstration i juli besluttede Groundswell NZ, at det skulle gøres igen. Det skulle være "the mother of all protests" med hovedlinjen "Enough is enough!"

Da jeg er koordinatoren for Groundswell NZ her i Marlborough, var det bare om at få fyret op for energiniveauet og få demonstrationen arrangeret. Vi havde andre rammer at arbejde indenfor denne gang, da vi ikke må være mere end 100 mennesker forsamlet ad gangen på grund af covid.

Det betød, at vi ikke kunne samles i midten af Blenheim og have taler, som jeg havde håbet. Regeringen og deres lakajer i medierne prøvede at farve demonstrationen negativt med påstande om, at Groundswell var infiltreret af andre organisationer med en antivirus-agenda.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.