For mange af os forekommer modstanden mod at slagte dyr og spise kød som sekterisk og uforståelig. Men ikke desto mindre er det en voksende trend i vores moderne tidsalder, og vi bør som erhverv forholde os til udviklingen.

Og derfor er vi nødt til også at kunne spille på den banehalvdel, som veganere og andre kød-modstandere spiller på. Disse grupper køber nemlig ikke vores traditionelle argumenter om kødets betydning for folkesundhed, stigende global efterspørgsel, eksportværdi, arbejdspladser med videre.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.