Abonnementsartikel

Med korrekt bladgødskning er der en del penge at hente i specielt græs- og spinatfrø, lyder konklusionen fra planteavlskonsulent.

På en markdag i 2017 blev Lars Albrecht, der er planteavlskonsulent i Albrecht Agro, introduceret for bladgødskning med Flex Fertilizer. Det blev startskuddet til, at han selv gik i gang med at undersøge, hvilke gevinster det var muligt at opnå ved at tildele små doser gødning til planternes blade i de sene vækststadier fremfor at tildele handelsgødning i fast form tidligere i vækstsæsonen.

Han blev efter demonstrationen enig med Jan Fischer Jensen fra Flex Fertilizer om at teste produkterne i frøgræs med henblik på at se, hvilke gevinster der ville være ved bladgødskning efter blomstring op mod Sankt Hans, og det endte med at blive en øjenåbner.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.