Abonnementsartikel

Madspild fra Las Vegas' kasinoer udgør foderet.

I mere end 50 år har Combsfamilien produceret slagtesvin med overskudsmad fra hoteller og kasinoer i millionbyen Las Vegas i ørkenstaten Nevada.

Det startede med at Robert Combs i 1963 fik ideen til at fodre svin med madspildet fra storbyens hoteller. Initiativet med at fodre grise med madspild var dengang en nyskabelse, som man ikke tidligere have set i staten.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.