Abonnementsartikel

Under den mere praktiske del af arrangementet Præcisionsjordbrug i praksis på AU Foulum holdt Per Monk Rasmussen, MI, et indlæg, hvor han opfordrede til at huske det gode håndværk.

Med moderne udstyr som autostyring og tildelingskort samt en moderne gødningsspreder, der kontrolleres fra terminalen i traktorkabinen, er der optimale betingelser for at foretage en præcis tildeling af handelsgødningen. Men der er mange faldgruber, og derfor talte Per Monk Rasmussen i sit indlæg under den mere praktiske gennemgang af udstyret til præcisionsjordbrug mere om det gode håndværk end om elektronik.

- Vi skal helt klart udnytte de nye teknologier, men det er vigtigt, at det kombineres med det gode håndværk. For det hjælper ikke med præcise tildelingskort, hvis vi ikke har styr på den grundlæggende indstilling af gødningssprederen, sagde Per Monk Rasmussen, der er produktchef, hos Maskinhandler Indkøbsforeningen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.