Abonnementsartikel

Koczala indtræder nu i Goodvalleys program for sporbarhed og CO2-neutral produktion. På farmen strammer vi desuden op på smittebeskyttelse og styring af poltene, og vi ændrer tilgangen til avlen for at kunne producere avlsdyr i topklasse. I farestalden arbejder vi på at ramme den rigtige formalingsgrad.

Siden sidst er der sket ret store og spændende ændringer på den ene halvdel af Koczala. Goodvalley er i en proces, hvor vi er ved at skabe vores eget fødevarebrand. Det betyder, at vi prøver at differentiere os fra det traditionelle slagtesvin ved at skille os ud på nogle områder. Alle grise produceret i Goodvalley skal således produceres CO2-neutralt med fuld sporbarhed fra jord til bord. Ydermere skal alle produkter, som vi sælger under eget brand, opdrættes uden brug af antibiotika.

Væksten i salget af vores egne produkter er støt stigende, og prognoserne sagde derfor, at vi ville mangle OUA-slagtesvin om et halvt år. Vi har derfor besluttet at tage de 4.000 søer på den ene halvdel af Koczala med ind i OUA-programmet, så det nu er 16.000 ud af 24.000 søer, der produceres efter OUA-princippet i Polen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.