Abonnementsartikel

Stenalt Gods har siden 2013 med succes kørt med 12-meter radrenser til ukrudtsbekæmpelse i en bred vifte af afgrøder. Men for at få mere styr på præcisionen og matche resten af maskinparken byder fremtiden måske på en halvering af rensebredden.

I 2013 købte Stenalt Gods en 12-meter TRV Swingking-radrenser fra Thyregod. De havde på det tidspunkt i forvejen en seksmeter Thyregod radrenser, men ønskede en højere kapacitet til rensningen.

Radrenseren har opfyldt kriterierne gennem en årrække og Hans Fynbo, der er driftsleder på godset, har været rigtig godt tilfreds med den, da den har en stor kapacitet, og derfor kan komme over et stort areal på kort tid i pressede situationer. Men da såmaskinerne sår på seks meter, har det på det seneste været en udfordring at holde ordentligt rent mellem rækkerne.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.