Abonnementsartikel

Seges arbejder sammen med Økologisk Landsforening på et klimaværktøj, hvor hver enkelt bedrift kan følge sin egen klimapåvirkning og sammenligne den med landsgennemsnittet.

Ved udgangen af 2021 præsenterer Seges og Økologisk Landsforening det længe ventede klimaværktøj, der kan give hver enkelt bedrift overblik over bedriftens nuværende klimagasudledning og samtidig være et rådgivningsværktøj, der kan føre til klimareducerende tiltag. Klimachef i Center for Klima og Bæredygtighed i Seges, Hans Roust Thysen, har været tæt involveret i tilblivelsen af værktøjet, der bliver tilgængelig via landmand.dk.

Beregneren indeholder data, der bliver trukket fra databaser, og man vil samtidig have mulighed for at ændre vigtige bedriftsoplysninger som for eksempel mælkeydelse eller antallet af køer på en kvægbedrift.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.