Abonnementsartikel

Springrytteren Carsten Ganderup og hingsten Liwe Star er hovedattraktion i hesteshowet på Hjørring Dyrskue

Springrytteren Carsten Ganderup og hingsten Liwe Star satte tidligere i år både dansk og nordisk rekord i højdespring med et spring på 2,30 meter. I Hjørring vil han gennemføre en showspringning i konkurrence med to andre erfarne springryttere.

Hesteshowet bliver en to timer lang opvisning af det bedste fra hestesporten med blandt andet dressur, spring, westernridning og køreopvisning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Showet er en nyskabelse og bliver et af højdepunkterne på dette års dyrskue i Hjørring, der finder sted i dagene 22. og 23. juni.

Flere eksotiske indslag

Hesteshowet er sammensat, så det rummer de fleste aspekter af hestesporten samt en stribe mere eksotiske showoplevelser som westernridning, spansk garocha og miniaturehesteopvisning.

Desuden byder showet på klassisk dressur ved Lis Kristiansen, køreopvisning med shetlænderponyer ved Gruppe 98, opvisning med islænderheste ved Hekla, dressur på avlshingsten Pinto ved Bjarne Elefsen og fjordhesteopvisning ved Nordfjordhesten.

Tidligere på dagen har et stort antal heste været præsenteret i ringen og er blevet bedømt på dyrskuet, og de bedste af disse heste vil blive præsenteret i en parade i hesteshowet.

Hele showet bliver speaket af landskonsulent Jørgen Finderup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Årets største grillfest

Forud for hesteshowet arrangerer kødkvægsudstillerne på dyrskuet en kæmpe grillfest. De har hidtil haft deres egen lukkede grillaften, men i år kan alle deltage.

På menuen er lækre kalvesteaks, grillpølser, kartoffelsalat, grøn salat og flutes, og spisebilletter kan købes dagen igennem i dyrskuets tombola samt ved selve grillfesten.