Abonnementsartikel

Målet er at stoppe for aflivning af kalve ved fødslen, og danske mælkeproducenter skal derfor snart finde nye muligheder. Kalverådgiver Annedorte Jensen har overværet et webinar om fremtidens kødproduktion og giver her nogle bud på, hvordan mælkeproducenterne i fremtiden kan udnytte kalvenes potentiale.

Kan kvierne sælges til eksport? Kan slagtekalveproduktionen aftage flere kalve til opfedning - eller hvad skal vi stille op med de mange kalve?

Danish Crown vil gerne sælge mere dansk produceret kød i Danmark. Det er enormt glædeligt, for hvorfor skal køledisken bugne af billigt udenlandsk oksekød, når vi i Danmark selv kan producere kvalitetsoksekød?

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.