Abonnementsartikel

Vi kan ikke komme uden om at poltestyring er vigtig, men der er mange forskellige måder at gøre det på og der kan være nogle udfordringer der gør at, man ikke nødvendigvis giver poltene den bedste start på tilværelsen.

Man kan være begrænset af staldindretning, arbejdsrutiner eller fodersammensætning m.m. Jeg læste at, en rådgiver anbefalede at behandle sine polte som prinsesser, hvilket jeg til dels vil give ham ret i, men nu ved jeg ikke hvordan royale skal behandles ud over at, man skal hilse pænt på dem, hvis man får chancen for at møde dem.

Derfor nøjes vi med at behandle vores polte som produktionens fremtid uden at bære dem på hænder og fødder. Vi tiltaler dem ikke med "De", men med et glad "godmorgen" eller "goddag", når vi kommer ind til dem, mens vi fløjter eller snakker, når vi tjekker dem.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.