Abonnementsartikel

Fra marts begynder Micro-Aid-forhandler Jens Jørgen Pedersen et forsøg, hvor produktet skal testes sammen med benzoesyre og calciumformiat. Han er overbevist om, at der ligger et stort potentiale i produktet, også ved fravænning.

I december fik det amerikanske firma DPI Global og Dantrace-Danfeed 2019 ApS, der ejes af Jens Jørgen Pedersen, positive resultater i et forsøg med produktet Micro-Aid i forbindelse med fravænning uden zink. Nu arbejdes der videre med erfaringerne fra brugere og i en forsøgsbesætning for at forfine anvendelsen i praksis og dokumentere yderligere effekter.

Fravænning uden zink. Det er et af de helt store emner i den hyologiske verden. Med udsigten til en total udfasning i 2022 i hele EU, arbejdes der på flere fronter på en zinkfri svineproduktion.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.