Abonnementsartikel

Vi havde styr på alt, men ikke på medarbejderne. Idag er vi meget mere bevidste om, at det ikke er nok at være en superdygtig fagnørd. Ledelse er en stor del af det at være landmand i dag.

Solens blege vinterstråler lyser op i den mørke horisont mod vest. Maskinerne er gjort vinterklar. Årets drænspuling og vedligeholdelse er ved at være færdig. Klipningen af læbælterne er overstået, og vinterens projekter i stalden er færdige.

Markfolket går og glæder sig til en ny sæson, mens staldfolkene nyder roen og hverdagen i staldenes dejlige lyse rammer. Vi udnytter den ekstra tid i vintermånederne til blandt andet at få opdateret vores APV og holdt medarbejdersamtaler. Og som noget nyt i år har vi valgt også at gøre aktivt op med dårlige vaner og sætte yderligere fokus på "det gode arbejdsliv," som vi alle ønsker os.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.