DNA-prøver er ikke kun noget, der bruges i forbindelse med avl og genetik, det kan også bruges til at optimere fodring og sundhed i stalden.

I november havde European Protein samlet 20 dyrlæger og fodereksperter til en foreløbig opsummering af deres store forskningsprojekt om fodring: DNA-prøver som værktøj i praksis. Flere forskere gav indlæg, og der var ingen tvivl om at DNA-prøver kan være et godt redskab i optimeringen af fodringen. Men forskningsområdet er nyt, og DNA-prøver er dyre.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.