Abonnementsartikel

To skatteeksperter fra Sønderjysk Landboforening (SLF) giver her hovedpointer og generelle retningslinjer, som dog ikke kan stå alene eller træde i stedet for individuel pensionsrådgivning.

Aldersopsparing. Livrente. Ratepension. Mulighederne er flere, når det gælder om at sikre sig midler til pensionstilværelsen. Indestående på pensionsordninger er kreditor-beskyttede; derfor kan det være en fordel at spare op via en pensionsordning fremfor at investere i ejendomme, aktier mv.

Det er en god ide at tænke på pensionsopsparing i god tid. Det er for sent, når folkepensionsalderen nærmer sig. Man skal begynde så tidligt som muligt. I starten er det vigtigst at have fokus på den forsikringsdel, der er knyttet op på pensionsordningen. Efterhånden som der sker konsolidering og råderummet ændrer siger, kan der spares mere op til selve pensionen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.