Abonnementsartikel

Teknologien kan give os kød og mælkeprodukter, som aldrig har været i nærheden af rigtige køer - men vil den slags udkonkurrere køerne?

Et israelsk firma kan ved hjælp af en mikrobiologisk fermenteringsproces fremstille kunstigt mælkeprotein, der i tør pulverform kan bruges som basis for et bredt udsnit af mejeriprodukter, herunder ost.

Investorer har lige skudt næsten 70 millioner danske kroner i virksomheden, som vil bruge pengene til hurtigt at øge produktionen for at imødekomme en forventet stor global efterspørgsel efter "dyre-fri mejeriprodukter".

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.