Lyt til artiklen:

Webinar: Færre døde pattegrise og zinkfri fravænning

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Med et link fra Hyo har du nu mulighed for at få gode råd til farestald og fravænning fra Trouw Nutrition. Deres stort opsatte BIG-seminar er blevet aflyst på grund af corona. Men det stopper ikke firmaet, som var et af de første til at teste deres zinkfri-fravænningskoncept hos Seges.

Seminaret var i første omgang rettet mod dyrlæger og konsulenter, men hvis du tilmelder dig gennem Hyo´s link, kan du som svineproducent få lov til at medvirke i det webinar, der nu afløser BIG-seminaret. Seminaret afvikles tirsdag den 10. november klokken 8.30 til 9.30.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilmeld dig seminaret her:

På webinaret vil de hollandske forskere fortælle om praktiske erfaringer med blandt andet OxiLiv og BIG Vital konceptet. Desuden vil Trouw Nutritions danske konsulent Palle Hemmingsen fortælle lidt om firmaets nye, transportable NIR-apparat der kan måle protein, aminosyreprofil, stivelse og fibre i siloen i løbet af tre minutter.

Firmaet skriver selv følgende om webinaret:

Vil du vide, hvordan en tilgang til foder med et lavt zinkindhold fører til mere vitale smågrise? Og hvordan et sikkert og velsmagende foder kan opnå forbedret foderoptagelse og sundhed til smågrisen?

Deltag i Trouw Nutrition's BIG Dag!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs mere om OxiLiv i Hyo:

Nyt tilskud til søer kan øge overlevelsen af pattegrise

Se også:

Nyt tilskud til søer kan øge overlevelsen af pattegrise