Abonnementsartikel

Ved at holde marken grøn hele året passer du bedst på de vigtige mikroorganismer, der gavner frugtbarheden.

På Ole Jakobsens bedrift Feldbjerggaard ved Vildbjerg er efterafgrøder blevet en helt naturlig del af årets gang med hovedafgrøderne og som en del af landmandens princip om at holde markerne grønne hele året og holde jorden i gang med at skabe en god mikrobiologi, der sikrer opbygning af kulstof og humus.

- Populært sagt kan man sige, at der på græsmarkerne, hvor mine køer går, er 10 gange større masse af mikrobiel aktivitet under jorden, end massen af dyr, der græsser over jorden, siger Ole Jakobsen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.