sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Alle spormineraler er ikke skabt ens

00:00
Hastighed: ???x
03:10

Men ikke alle spormineraler anses for at være ens i deres struktur, absorption og effekt.

En vigtig del af et organisk spormineral er dets stabilitet, hvilket betyder, at det kan modstå mavens lave pH og ikke dissociere. Antagonister kan binde sig til mineralet, så det ikke absorberes og i stedet udskilles af dyret. Antagonisten kan også blokere sporstoffernes absorptions-transportører, der er placeret i tarmen, så spormineralet ikke optages til enterocytten i tyndtarmen - hvilket betyder, at spormineralet ikke absorberes til blodcirkulationenog dermed ikke anvendes af væv og celler.

Transportører er nøglen til effektiv mineralabsorption

For at et spormineral kan absorberes til enterocytten, skal det passere gennem transportører i tarmen. Blandt transportørerne er der metal-ion-transportører og aminosyretransportører.Uorganiske spormineraler er metalioner og skal derfor anvende metal-ion-transportører.

Organiske spormineraler, der er bundet til et kulstof-indeholdende molekyle så som methionin hydroxy analog (MHA), dissocieres ofte i den lave pH i maven og bliver til et uorganisk spormineral, hvilket betyder, at mineralet skal bruge metal-ion-transportøren. Dette får transportøren til at regulere den mængde spormineraler, der absorberes af enterocytten.

Zinpro Performance Minerals® er de eneste spormineraler, hvor metallet er strukturelt bundet til visse aminosyrer som f.eks. methionin, der gør det muligt effektivt at absorbere metallet. Dette kompleks er vandopløseligt, stabilt og ikke påvirket af antagonister, og det absorberes unikt via aminosyretransportørerne. Derudover, når Zinpro Performance Minerals er i cirkulation, omsættes de anderledes end andre metalkilder.

Forskelligt stofskifte demonstrerer en unik form for metal i cirkulation, hvilket resulterer i øget produktivitet

Zinpro har mange peer-reviewed (officielt godkendte) undersøgelser, der viser, hvordan Zinpro Performance Minerals omsættes anderledes.

Zinpro Performance Minerals udskilles i urinen med en meget langsommere hastighed end uorganiske mineraler såvel som organiske spormineraler af lav kvalitet. Det betyder, at Zinpro Performance Minerals er i cirkulation længere - hvilket giver tid til, at væv og celler kan udnytte spormineralerne mere effektivt.

Dokumenteret forskning

Det er dokumenteret - i over 250 peer-reviewed forskningsstudier - at Zinpro Performance Minerals hjælper med at maksimere dyrs velfærd, reproduktion, fodereffektivitet, vækst, produktion, fødsel, og klov-integritet.

Spormineraler skabes ikke ens. Zinpro Performance Minerals er dokumenteret for at kunne hjælpe dig med at udnytte dine dyrs genetiske potentiale.

Følg dette link, hvis du vil vide mere: zinp.ro/provenperformance-dkFor yderligere information, kontakt venligst Hans Aae: haae@zinpro.com