Hos Nordjysk entreprenør bliver der arbejdet med både drænplov og scraper. Og en kombination af begge kan være det rigtige valg, når dine marker effektivt skal afvandes.

Der er mange måder at dræne på, og hos Iversen Markservice tilbydes der to forskellige dræningsmetoder. Den ene metode er dræning med en drænplov, som vi kender det, og som der er blevet kørt med i mange år. Den anden metode er noget mere speciel, i hvert fald i Danmark. Denne metode er en overfladedræning med en scraper. Metoden er blevet brugt i rigtig mange år i Holland, hvor der er store udfordringer med vand. Herhjemme har vi ikke det samme kendskab til metoden, men David Iversen, der er indehaver af Iversen Markservice, har specialiseret sig netop inden for denne type dræning.

- Da jeg startede op med den første scraper vidste jeg ikke meget om det, men efter otte år har jeg fået mange erfaringer og et rigtig godt kendskab til, hvordan det virker. Derudover har jeg et par rigtige gode sparringspartnere i Holland, som jeg deler erfaringer og viden med, fortæller David Iversen.

Mit bedste og vigtigste redskab, når jeg er ude at udføre en opgave, er og bliver altid håndskovlen

David Iversen

I de første år var det med fuldt fokus på overfladedræning, men til sæson 2020 har han investeret i en drænplov. Drænploven skal være med til at give kunderne en mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dem eller i en kombination af begge metoder.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind