Årets So-seminar er blev udsat på grund af corona, nu er den rykket online. Den 16. juni fra klokken 13 til 15 afholdes et webinar, som man kan tilmelde sig frem til den 14. juni. Det giver mulighed for, at flere kan deltage og få nyeste viden inden for søer, skriver Seges.

Lavere so-dødelighed, fodring af søer og bedre økonomi er i fokus, når Seges Svineproduktion præsenterer seneste nye forskningsresultater for danske so-holdere og deres medarbejdere. I år foregår det som webinar, så det kan følges fra computer eller tablet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ingen hemmelighed, at vi naturligvis gerne ville have holdt et fysisk So-seminar, som vi plejer. Men omstændighederne taget i betragtning har det ikke været muligt. Derfor håber jeg på, at der vil blive taget godt imod denne nye form for vidensdeling. Og måske endda gøre, at flere medarbejdere, som arbejder med søer og pattegrise, får mulighed for at deltage, siger Christian Fink Hansen, sektordirektør i Seges Svineproduktion.

Hvem vil ikke gerne være nummer et?

I år er der fokus på, at danske so-holdere kan blive nummer et indenfor blandt andet dyrevelfærd og produktivitet i forhold til udlandet.

- Jeg tror på, at danske so-holdere kan blive nummer et. Med løbende opdatering af viden og udvikling kan vi rykke os langt. Og det er dét, I kan få med hjem fra årets online So-seminar, siger Christian Fink Hansen.

Alle indlæg er baseret på nye erfaringer fra Seges Svineproduktion, der, som altid, er gennemført under danske forhold og ved hjælp af praktiske forsøg. Det sikrer, at der i langt de fleste tilfælde er tale om viden, der kan bruges direkte på staldgangen.

Tilmelding kan ske på: www.soseminar.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få tips fra farestalden i det nye nummer af Hyo der udkommer 5. juni.