Abonnementsartikel

Trods corona-tider, fortsætter arbejdet i farestalden og projekt PatteGriseLIV.

Arbejdet fortsætter i farestalden i disse Corona-tider. Vi får hele tiden nye ideer, små som store, der bliver prøvet af. Mens andre hamstrer fødevarer og toiletpapir, tømmer min chef hylderne ved den lokale købmand for kaffefløde og sirup, som vi vil bruge til de svagfødte grise.

Vi skal have lidt større fokus på faringshjælp i dagtimerne, da vi har nogle enkelte søer, der føder døde grise én til to dage efter faringen reelt er slut. Samtidig husker vi at vende tilbage til de oprindelige rutiner, hvis noget ikke fungerer. Vi husker også hinanden på at forberede arbejdet til den næste, der kommer i stalden, for eksempel den person, som kommer om aftenen og tjekker faringer. Der skal stå udstyr til faringshjælp klar med sirup til svagfødte, en flamingokasse til at sætte dem i, og der skal findes et par gode søer, der kan få de svagfødte grise.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.