Abonnementsartikel

Rotorklipper, slagleklipper eller måske skiveslåmaskine. Vi bringer her et overblik over nogle af de typer og mærker, du kan få på markedet netop nu.

Der er lang tid til, at frøgræsmarkerne skal afpudses. Men det er her op til foråret, at du skal vælge den afpudsningsstrategi, som passer til netop din bedrift. Det er nu, du skal tage beslutning, om din afpudsningsstrategi er god nok, eller om den der skal ændres. Det er vigtigt at få styr på, inden vækstsæsonen begynder. For når vækstsæsonen begynder får du ikke tid til at tage beslutningen og den rettidige omhu, der følger med.

I 2016 foretog Seges en Farmtest af afpudsere. Farmtest 142 hedder den, og i den så man blandt andet på effekten af tre forskellige typer afpudsere: Rotorklipperen, slagleklipperen samt skiveslåmaskine (disc-skårlæggeren).

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.