Abonnementsartikel

Ung svineproducent med lejede stalde afprøver zinkfrit-fremtidsfoder

Vestjyllands Andel har lavet et samarbejde med Casper Bech Poulsen på 25 år. Han har siden maj været forsøgsvært og hjulpet foderproducenten med at afprøve og udvikle nye fodertyper og -strategier til fremtidens svineproducenter. Det er produktrådgiver hos Vestjyllands Andel, Anders Kaae, der står for afprøvningerne. Han glæder sig over samarbejdet, der i første omgang skal kigge på problematikkerne i forbindelse med udfasningen af medicinsk zink.

- Vi kan have nok så mange teorier om effekten af det foder, vi udvikler, men det vigtigste er at få dem afprøvet i praksis under produktionsforhold. Èn ting er teori, noget andet er praksis, og hos Casper har vi mulighed for at teste under optimale forhold, siger Anders Kaae, mens han viser rundt i stalden på Vejling.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.