Abonnementsartikel

Ung landmand anbefaler, at man afprøver sine evner ved at forpagte og få erfaring, før man springer ud i livet som bedriftsejer.

I køkkenet på Thinghøjgård hælder Christian Børgesen kogende vand over instant-kaffen og tilsætter lidt frisk koldt mælk, der er malket i stalden få meter væk. Han er 28 år og driver bedriften med 250 årskøer og 250 hektar jord, hvor han selv ejer de 160.

Han tager en slurk af kaffen og begynder at fortælle om, hvordan han kom i gang som selvstændig, og hvad det kræver af ham i hverdagen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.