Jens Korneliussen er fodringskonsulent hos Svinerådgivningen og har mange års erfaring med vådfoder og fermentering. Den erfarne svinekonsulent har fulgt fermentering på tæt hold og har haft kontakt med flere landmænd, som har prøvet at fermentere. Mange er faldet fra, enkelte fortsætter, fælles for dem alle er en tro på at mælkesyrebakterier kan give fodereffektivitet og sundhed. Det er dog ikke alle, der har opnået de ønskede resultater.

- Som konsulent, presser jeg ikke på, for at få svineproducenterne til at fermentere. Vi ved mere om korrekt fermentering nu, end vi gjorde for bare ti år siden, men vi har stadigvæk lang vej tilbage, siger Jens Korneliussen.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.