Abonnementsartikel

Ny grubber giver mulighed for at løsne jorden i 10 til 30 centimeters dybde i forbindelse med stubharvning eller såning

Den nye grubber, Combi-Tiller fra HE-VA, løsner jorden i ned til 30 centimeters dybde.

Combi-Tiller løfter og løsner jorden i dybden, så planternes rødder får adgang til de dybere jordlag. Det specielle tand- og slidspidsdesign sikrer, at sten og råjord ikke løftes til overfladen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Combi-Tiller grubberne kan anvendes separat eller i kombination med et andet liftophængt eller bugseret redskab, såsom såsæt eller discstubredskaber.

Tandafstanden på alle Combi-Tiller er 50 centimeter, og hver tandspids har 200 millimeter vingeskær.

Grubberen leveres i arbejdsbredder på tre, fire og fem meter. Grubberne med fire meter arbejdsbredde fås både som faste og som hydraulisk-foldbare, mens grubberen med fem meter arbejdsbredde kun fås som hydraulisk-foldbar. De hydraulisk-foldbare grubbere har en transportbredde på 2,45 meter.

Combi-Tiller kan bruges i kombination med andre redskaber på følgende vis:

*Combi-Tiller kan anvendes solo som trepunktsophængt grubber

Artiklen fortsætter efter annoncen

*Combi-Tiller kan monteres i traktorens liftophæng tilkoblet andet liftophængt redskab, for eksempel stubredskab eller såsæt.

*Liftophængt Combi-Tiller kan efterspændes bugseret redskab

*Combi-Tiller kan sammenbygges med bugserede discredskaber (He-Va Discroller), hvilket betyder, at Combi-Tiller bliver en integreret del af det komplette redskab.

Hvis der ved kørsel med et komplet redskab ikke ønskes at grubbe, kan tænderne løftes, hvorved det efterfølgende redskab stadig kan arbejde uden grubning.

Den nye Combi-Tiller kan ses på Agritechnica.