Abonnementsartikel

Salget af svensk kød i Sverige har været stærkt stigende, succesen skyldes forbrugernes fokus på antibiotikaforbrug i produktionen.

Svenskernes ønske om at købe svensk i dagligvarebutikken og det offentlige indkøb til kommuner, sygehuse og skolekøkkenerne er stærkt stigende. Den vigtigste succesfaktor har vist sig at være forbrugerens viden om Sveriges anvendelse af antibiotika til fødevareproducerende dyr.

I Sverige har der været et langvarigt arbejde for opdræt af sunde dyr i årtier. Ved at udrydde sygdomme og forhindre infektioner i at krydse grænsen har de raske dyr bidraget til høj produktion af mælk og kød i verdensklasse.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.