Abonnementsartikel

New Holland introducerer en ny topmodel i T8000-serien. Med en maksimal effekt på 358 hestekræfter er T8050-traktoren ny topscorer i serien, når det gælder hestekræfter.

I 2005 introducerede New Holland de tre modeller i T8000-serien, men nu er en fjerde således kommet til i rækken af 8000-traktorer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Traktoren er udstyret med en New Holland 9,0 liters, 24-ventilet dieselmotor med common rail teknologi.

Stemplerne i motoren er nyudviklede og brændstof-dyserne lige så for at give traktoren øget effekt og bedre brændstoføkonomi.

T8050 kommer med en fuld powershift-transmission med 19 gear frem og fire bak. Traktoren er også udstyret med New Hollands TerraGlide forakselaffjedring, hvilket også har den fordel, at traktoren som standard har differentialespærre på forakslen, hvis chaufføren skulle ønske denne funktion.

Den nye model er i stand til at levere 166 liter olie i minuttet ud gennem fjernudtagene på traktoren, og som ekstraudstyr kan traktoren udstyres med en større pumpe, der kan yde helt op til 282 liter i minuttet. Liftkapaciteten er 8.432 kg.

Kølerblæseren på T8050 kan vende omdrejningsretningen som standard. På de mindre modeller er dette ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Topmodellen i T8000-serien har samme kabine og samme funktioner som de resterende modeller i serien. Og T8050 kan leveres med fabriksmonteret IntelliSteer, som giver mulighed for anvendelse af autostyring på traktoren med en præcision på 5-10 centimeter.