Abonnementsartikel

Hidtil har bælter kun været forbeholdt de store Steiger-traktorer fra Case IH. Men på Agritechnica dukker en anden model nu op med bælter, som sikkert er et besøg værd.

Det er lykkedes maskinbladet.dk at få et billede af, hvordan traktoren kommer til at se ud. Og Peter Friis, business manager hos Case IH, bekræfter, at traktoren vil være at finde på Agritechninca.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Den bliver udstillet på messen som en koncept-traktor. Traktoren er i øjeblikket ved at gennemgå en række tests og er på nuværende tidspunkt ikke godkendt af vores engineering-afdeling hos Case IH. Falder disse tests positivt ud, kan det være, at vi støtter op om ideen, forklarer Peter Friis.

Det er det hollandske firma Westtrack, der producerer bælte-konstruktionen. Her er det allerede muligt at få en Magnum med bælter. Men Case IH har hidtil ikke været inde i billedet som en partner, hvilket betyder, at der indtil nu ikke er blevet givet garanti fra Case IH på traktorer udstyret med bælter fra Westtrack.

Ud fra hvordan det går med testen af den røde Magnum-traktor med bælter, vil Case IH beslutte, om man vil bakke op om de hollandske bælter og et samarbejde med Westtrack.

- Det er endnu for tidligt at sige, hvor vi lander med traktoren. Derfor er traktoren på Agritechnica stadig kun en koncept-traktor. Men ideen er der, siger Peter Friis.