Abonnementsartikel

Måske giver det bedre tal på bundlinjen at kigge på, hvad medarbejderne faktisk laver frem for, hvornår de møder ind, lyder det fra vores nye skribent, Christina Yding Hahn Elgaard.

Okay, det er altid hammersvært at få startet op på en artikel, og noget så usexet som "tidsregistrering" kan være endnu sværere at få slået hul på, sådan for alvor, men jeg vil vove at gøre forsøget.

Den tilbagevendende debat, om det er okay at møde kl. 7.13 eller kl. 7.02, når der står kl. 7.00 i ansættelseskontrakten bliver ofte vendt i diverse onlinefora. Det kan foranledige stor forargelse, hvis medarbejderen ikke møder præcis til tiden - og ja, det er der desværre en del, der ikke gør, og det er gerne de samme, der fortsætter med lige at komme et par minutter for sent. De såkaldte tidsoptimister.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.