Abonnementsartikel

For godt en måned siden underskrev Danish Crown og den tredjestørste slagterivirksomhed i Sverige, KLS, en hensigtserklæring om den danske koncerns overtagelse af KLS.

KLS, der hører hjemme i Kalmar på den svenske østkyst, har en omsætning på 900 millioner svenske kroner om året og beskæftiger 240 medarbejdere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Men nu har en ny spiller meldt sig på banen og kaster grus i maskineriet. Det er svenske Scan AB, der har afgivet et bud på 30 millioner svenske kroner og dermed vil forsøge at overtage KLS for næsen af Danish Crown.

Føromtalte hensigtserklæring vil blive forelagt KLS’ generalforsamling i begyndelsen af december, og overtagelsen er altså endnu ikke endelig vedtaget. Scan AB forsøger altså at klemme sig ind inden da og ønsker en overtagelse hurtigst muligt.

Hos KLS forholder man sig imidlertid ikke til tilbuddet fra Scan AB.

- Jeg har ikke fået Scans tilbud og kan ikke kommentere det som meddeles i pressen. Vi er ikke åbne over for forhandlinger med Scan, siger Mats Olsson, KLS talsmand, til sen svenske netavis

Maskinbladet har forsøgt at komme i kontakt med Danish Crown for at få en kommentar til sagen, men det er ikke lykkedes.