Abonnementsartikel

I anledning af 25 års jubilæet som Danmarks eneste økologiske landbrugsskole skiftede skolen, tidligere kendt som Den Økologiske Landbrugsskole på Kalø, 31. august 2007 navn til Kalø Økologisk Landbrugsskole.

- Vi er i forvejen mest kendt som ’Kalø’, og da vi i foråret påbegyndte arbejdet med nyt grafisk udtryk, nyt logo og ny hjemmeside, var det oplagt at tage konsekvensen og simpelthen gøre Kalø til det bærende – både i vores nye navn og i vores flotte nye logo, fortæller Kristian Herget, forstander, Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At navneskiftet kommer nu, er helt naturligt. Fra og med dette skoleår er der nemlig kommet nye muligheder til, når man uddanner sig som økologisk landmand, idet man nu kan specialisere sig i islandske heste hos os, fortsætter Kristian Herget.

Skulle eleverne efter endt landmandsuddannelse stadig have blod på tanden, har Kalø Økologisk Landbrugsskole og Dansk Islandshesteforening indgået et uddannelsessamarbejde, så man fra januar 2009 kan tage islandsk hesteberider-uddannelsen på Kalø.

Man kan læse mere om den nye linie på den nye hjemmeside www.kalo.dk.