Colfapig et intelligent fodertilskud til søer, som gør soen i stand til at producere mælk, med højere fedtindhold og flere immunglubuliner.

Svineproduktionen står overfor store udfordringer. Søerne får flere og flere grise de skal passe og smågrisene skal være store og stærke, så de kan undvære medicinsk zink, derfor lancerer A-One Colfapig.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Når vi giver tilskuddet til soen, sikrer vi at pattegrisene får glæde af det. Somælken får en højere værdi, som hjælper smågriseproducenterne med deres udfordringer, siger Jakob Repsholt fra A-One.

Colfapig er sammensat af korte og mellemlange fedtsyrer. Den forbedrede mælk resulterer i højere tilvækst, og lavere dødelighed hos smågrise. Tilskuddet er et mikrogranulat, der gives som topdressing i farestalden eller som præmix i drægtighedsafdelingen.

Eksperternes beskrivelse:

Colfapig er en speciel blanding af fedtsyrer (C4, C10 og C12), som i forsøg har øget antistofindholdet i søers råmælk og koncentrationen af laktose og fedt i mælken senere i laktationsperioden. Dette har medført større fravænningsvægt.