Abonnementsartikel

Dansk landbrug har rigtig mange dygtige selvstændige, men der mangler i den grad iværksætterånd, mener den anerkendte iværksætter og bestsellerforfatter Jonathan Løw. Læs hans opråb til branchen i denne artikel om fremtiden indenfor dansk landbrug.

For nylig havde jeg fornøjelsen af at holde foredrag for godt 100 landmænd samt et tilsvarende antal rådgivere indenfor branchen. Vi talte om både nutiden og fremtiden, og jeg delte nogle af mine egne 18 års erfaring som iværksætter fra helt andre brancher end landbruget. Derudover inddrog jeg erfaringer fra rejser rundt i verden og interviews med nogle af verdens førende entreprenører og ledere.

Én af de diskussioner, vi havde den dag i det jyske, handlede om mindset og om forskellen på at være selvstændig og iværksætter. Ofte bruges de to ord synonymt med hinanden, men der er faktisk en verden til forskel - både i mentalitet og i handlemåde. Og inspireret af de diskussioner satte jeg mig ned for at skrive dette lille opråb til dansk landbrug.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.