Abonnementsartikel

25-årige Thorbjørn Koefoed fra Aakirkeby på Bornholm er ny formand for LandboUngdom. Han vil arbejde for at tiltrække flere medlemmer til foreningen og skabe bedre muligheder for unge, der bor på landet.

Juni. Også på Bornholm sætter tørken sine tydelige spor. På Langemyregaard ved Aakirkeby er de dog mindre ramt, end de er mange andre steder. Det er her, Thorbjørn Koefoed, som i april blev valgt som LandboUngdoms nye formand, er vokset op. Det er her, han har tænkt sig at blive gammel.

I 2016 flyttede han efter skoleophold og arbejde i Jylland hjem til Bornholm, og siden januar i år har han arbejdet som driftsleder i svineproduktionen på sin fars gård, hvor der er 620 årssøer og en årlig produktion på knap 20.000 slagtesvin. Med 35-36 grise pr. årsso er far og søns aktuelle mål nået.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.