Vækst har været fast inventar i virksomheden Agro Products 13-årige levetid.

Ganske rigtigt leverede virksomheden i starten ”agro products”, men sortimentet er med 13 års uafbrudt vækst blevet så meget udvidet, at det nu omfatter ”Farming solutions”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har Agro Products besluttet at ændre navnet til AP Company – Farming Solutions.

Navneskiftet blev markeret sammen med åbningsreceptionen på virksomhedens nye domicil i Horsens.

- Navneskiftet er et naturligt led i firmaets udvikling, siger administrerende direktør Thomas Georgi.

- Firmaet startede i 1994 som et internationalt handelsselskab og har siden udviklet sig til at være leverandør af staldmekanisering til komplette svineprojekter.

- Denne position har firmaet opnået gennem ambitiøst og nytænkende arbejde med produkt- og markedsudvikling og ikke mindst med et stort og vedvarende arbejde med at udvikle en ren iværksættervirksomhed til en professionelt drevet virksomhed, der dog aldrig må miste entreprenør-ånden, siger Thomas Georgi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AP Company har en eksportandel på 60 procent med Tyskland som vigtigste eksportmarked. Og selv om svineproduktionen overalt i Europa er trængt for tiden, ser Thomas Georgi lyst på fremtiden.

- De nye rammer har givet os de nødvendige forhold til at sikre fortsat vækst. Og navneskiftet skal fremover være med til at skabe en skarpere profil, der hænger tæt sammen med vores nye, professionelle setup, siger Thomas Georgi.