Abonnementsartikel

Årets plantekongres er et sandt overflødighedshorn af ”sessioner” præsenteret over to dage

Der er noget at komme efter for enhver, når Plantekongres 2008 slår dørene op i Herning Kongrescenter 8.-9. januar.

Mere end 80 forskellige ”sessioner” – foredrag, workshops og paneldebatter – med den nyeste faglige viden om blandt andet plantedyrkning, markteknik, miljø og økonomi er der blevet plads til.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der er da også både stolthed og store forventninger at spore hos én af mændene bag arrangementet, Carl Åge Pedersen,

- Det er lykkedes at sammensætte et rigtig spændende program med dygtige indlægsholdere og superaktuelle emner som for eksempel dyrkning under de nye klimaforhold, tyske gødskningsstrategier, bioenergi, Vandrammedirektivet og handel med korn, oplyser Carl Åge Pedersen, Landscentret.

Rollespil og paneldebat

Det er fagligheden, der fylder. Men programmet rummer også flere utraditionelle indslag.

- Fagligheden er naturligvis i højsædet, men vi lægger vægt på, at deltagerne får en rigtig god samlet oplevelse, når de deltager i plantekongressen.

- Derfor kan de for eksempel gå i paneldebat, overvære et rollespil i forhandlingsteknik eller høre teaterdirektør Peter Langdal for fuld udblæsning i indlægget ”Sådan bliver det sjovere at gå på arbejde”, siger Carl Åge Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til de ikke-faglige indslag hører også kongresmiddagen, hvor der er tradition for en rigtig god middag og underholdning af høj kvalitet.

I år er det sangerinden Julie Berthelsen, der sætter festen i gang.

Plantekongressen finder sted 8.-9. januar 2008 i Herning Kongrescenter. Der kan læses mere på www.plantekongres.dk, hvor også det trykte program kan rekvireres.