Umiddelbart virker der meget stille hos Danish Meat Research Institute (DMRI) i Taastrup denne fredag morgen. Og sådan skal det ifølge direktør Lars Hinrichsen også helst være. DMRI sælger nemlig rådgivning, og den gives i meget stort omfang ude på virksomhederne i Danmark og hos kunder i lande som Canada, Mexico og mange steder i EU.

51-årige Lars Hinrichsen er uddannet levnedsmiddelkandidat samt PhD fra Landbohøjskolen, og efter 12 år som funktionschef i Chr. Hansen A/S skiftede han i 2008 til Slagteriernes Forskningsinstitut, som i 2009 blev til DMRI under Teknologisk Institut. Overdragelsen af forretningen til Teknologisk Institut havde han ikke kendskab til, da han sagde ja til jobbet som direktør.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.