Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Arrangementer

Tilføj arrangement
, Kursus

Opfølgningskursus til sprøjtecertifikat - Hørve

Kurset er for alle der sidst var på kursus i 2018 eller tidligere, som mangler at få fornyet sit bevis i år.

Lovgivningen foreskriver, at personer, der har et sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis, og som køber og anvender plantebeskyttelsesmidler erhvervsmæssigt, skal gennemføre et opfølgningskursus senest 4 år fra erhvervelsen – og herefter gennemføre et opfølgningskursus hvert 4. år.

Har du erhvervet dig et sprøjtecertifikat eller var du på dit sidste opfølgningskursus før den 1. juli 2019, er det nu tid igen. På kurset bliver du opdateret på nyeste udvikling og lovgivning inden for arebejdet med sprøjteopgaver derudover lærer du bl.a. hvordan du og din virksomhed bestiller en bekæmpelsesmiddelautorisation (MAB autoriseret til at købe plantebeskyttelsesmidler).

Uddannelsen er et en-dagskursus, der tilbydes af Agrovi og afholdes som AMU kursus 40837 – i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 10, Postbox 132, 4000 Roskilde, http://www.rts.dk.

Kurset

Kurset stater kl. 8.30 og slutter 16.00

Kurset er teoretisk og der er ingen eksamen der skal bestås. Efter endt kursus modtages kursus beviset på E-boks.

Pris

Agrovi opkræver 795 inkl. moms som dækker administration, undervisningsmateriale og forplejning som du bliver faktureret efter kurset.

Roskilde tekniske skole opkræver 128 kr. pr deltager* regningen kommer på e-boks

*Denne pris er kun for deltagere uden en videregående uddannelse – dvs. fx landbrugsuddannelsen inkl. agrarøkonomer. For kursister med længerevarende uddannelse er kursusgebyret 941 kr., og der kan ikke søges VEU – godtgørelse.)

Tilmelding til kurset sker direkte via link på: https://www.agrovi.dk/event/opfoelgningskursus-til-sproejtecertifikat-4/
Der er tilmeldingsfrist d. 24 november.

Du skal login med NemId, og vælge forsæt som virksomheds/ ledelse repræsentant der efter at udfylde tilmeldingen med de efterspurgte informationer.

Ved tilmelding til et AMU-kursus angiver man, om man vil søge VEU-godtgørelse. Efter kurset vil VEU-godtgørelsen så automatisk blive udbetalt til din Nem Konto, og du slipper for at skulle søge efterfølgende. VEU-godtgørelsen udgør i 2022: 893 kr. pr. dag. Deltagere med en videregående uddannelse kan ikke søge om VEU-godtgørelse.

Forsiden lige nu

Hyo | Svinebrug

Majs fungerer fint i grisefoder

ABONNEMENT
Majs fungerer fint i grisefoder